به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتی، علی شیخیانی مسؤول ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دشتی در جلسه هماهنگی آمران به معروف و ناهیان از منکر در خورموج اظهار داشت: طبق ماده ۷ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مجازات اشخاصی که مبادرت به اعمال مجرمانه نسبت به امر به معروف و ناهی از منکر نمایند قابل تخفیف و یا تعلیق نیست و صدور حکم مجازات قابل تعویق نیست.
وی افزود: طبق ماده ۹ این قانون اشخاص حقیقی و یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند.
وی ادامه داد: ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به موجب قانون، جرم شناخته شده است علاوه بر مجازات مقرر، موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت میشود.
شیخیانی یادآور شد: در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوءاستفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق، انفصال موقت و یا دائم، تغییر محل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق، مانع اقامه امر به معروف و نهی از منکر شوند علاوه بر محکومیت اداری به موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری حسب مورد به مجازات بند(ب) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
وی اضافه کرد: طبق ماده ۱۱ این قانون، قوه قضائیه مکلف است بهمنظور تسریع در رسیدگی به جرائم موضوع این قانون شعب ویژهای را اختصاص دهد.
شیخیانی بیان کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر مشمول حمایتهای قضایی موضوع ماده (۴) قانون حمایت قضایی از بسیج مصوب یکم دیماه هفتادویک مجلس شورای اسلامی میگردند.
وی افزود: طبق ماده ۱۷ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مجازات سازمان بسیج مستضعفین موظف است با بهکارگیری آحاد بسیجیان در چارچوب قوانین نسبت به فرهنگسازی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در مرتبه زبانی اقدام کنند.
به گزارش فارس؛ در این جلسه پس از بحث و تبادلنظر مقرر شد توسط ادارات و نهادها، گروههای ۱۰ نفره به ستاد امر به معروف و نهی از منکر معرفی شوند.