دغدغه‌ عضو شورای شهر مشهد درباره شهربازی پارک ملت

رئیس کمیسیون ویژه نظارت و امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: وسایل شهربازی در کشورهایی ساخته شده که متناسب با فرهنگ ما نیست و مشکلاتی را به وجود می‌آورد به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم در این مورد یک پیوست فقهی- فرهنگی ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، علی‌اصغر لطفی،دیروز ۱۹ اردیبهشت ماه در یکصد و بیستمین جلسه علنی شورا که در تالار شهر برگزار شد، عنوان کرد: باید مباحث دیگری در خصوص شهربازی نیز موردتوجه قرار گیرد به طور مثال سر و صدای دلخراش دستگاه‌ها شهروندان آن منطقه را آزار می‌دهد و دیگر اینکه این وسایل در کشورهایی ساخته شده که متناسب با فرهنگ ما نیست و برخی اوقات مشکلاتی را به وجود می‌آورد به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم در این مورد یک پیوست فقهی- فرهنگی ایجاد شود.

علی‌اصغر نخعی‌راد، عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه سرمایه‌گذار شهربازی پارک ملت ۶ میلیارد تومان هزینه کرده است، اظهار کرد: همچنین به مدت پنج سال این محل را اجاره کرده و از محل درآمدها به شهرداری پرداخت دارد، مطرح شده که قرارداد اجاره اردیبهشت ماه ۹۶ به پایان می‌رسد یعنی زمانی که اوج فعالیت شهربازی است.

وی عنوان کرد: تاریخ پایان این قرارداد مناسب نیست به این دلیل که تا زمان برگزاری مزایده و اجرایی شدن نقل و انتقالات به درآمد شهربازی، شهرداری همچنین به مردم لطمه وارد می‌شود.

نخعی‌راد اضافه کرد: شهرداری پیشنهاد داد که سرمایه‌گذار مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان برای استفاده از وسایل در شهربازی هزینه کند و پس از آن مدت اجاره محل افزایش یابد که از سوی شورا این امر پذیرفته نشد.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهادی از سوی شورا مطرح شد که باید سرمایه‌گذار شهربازی ظرف مدت یک ماه یک میلیارد و پانصد میلیون تومان ضرر و زیان را پرداخت کند که سرمایه‌گذار نیز نامه موافقت خود را به شهرداری ارائه داده است.

حسنعلی اخلاقی‌ امیری، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این خصوص، عنوان کرد: در مشهد کوهستان پارک نیز تعطیل شده و امکانات تفریحی از این لحاظ بسیار محدود است و اگر قرار باشد در سال ۹۶ شهربازی پارک ملت نیز مدتی تعطیل شود، خوب نیست.

در نهایت تاریخ به پایان رسیدن قرارداد اجاره شهربازی پارک ملت از اردیبهشت ماه به دی ماه تغییر یافت.

همچنین با توجه به مشکلات فرهنگی، شهرداری مشهد موظف شد نسبت به تهیه پیوست فرهنگی ظرف مدت سه ماه اقدام کند که البته واژه فقهی از پیشنهاد موردنظر حذف شد.

موضوع آیین‌نامه اجرایی ایجاد باغ بام نیز یکی از دستور کارهای امروز شورا بود که با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =