سرپرست دادگاه عمومی بخش یامچی رسالت بزرگ روحانیت را نهادینه کردن فرهنگ دینی و امر به معروف و نهی از منکر و پیاده کردن صلح و سازش ذات البینی و ترویج آن در فضای جامعه و سوق دادن جامعه بسمت معنویت توصیف کرد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان شرقی، سرپرست دادگاه عمومی بخش یامچی به منظور راه اندازی شوراهای محلی حل اختلاف با محوریت روحانیت و با بهره مندی از عنصر معنویت و تشکیل هیأت های مذهبی صلح و سازش، با جمعی از روحانیون روستاها و کارکنان شورای حل اختلاف در محل دادگاه عمومی بخش یامچی تشکیل جلسه داد.
حجت الاسلام حمزه با ذکر احادیث و روایاتی از پیامبر اکرم (صل الله علیه آله و سلم) و ائمه معصومین (علیهم السلام) اهمیت خدمت به مردم را متذکر شد و قشر زحمتکش روحانیت را برخاسته از متن جامعه و حلقه اتصال حاکمیت و مردم عنوان کرد.
وی افزود: همواره روحانیت در طول تاریخ با اثرگذاری مثبت خود توانسته است کشتی جامعه را در مقاطع بحرانی و حساس آن به ساحل امن تاریخ هدایت کند.
سرپرست دادگاه عمومی بخش یامچی رسالت بزرگ روحانیت را نهادینه کردن فرهنگ دینی و امر به معروف و نهی از منکر و پیاده کردن صلح و سازش ذات البینی و ترویج آن در فضای جامعه و پرهیز از مادیگرایی و سوق دادن جامعه بسمت معنویت توصیف کرد که می تواند به عنوان ملجأ مردم در تعامل و همکاریهای گسترده با محاکم قضایی گام ارزنده ای در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی بردارد.
حجه الاسلام حمزه همچنین اختلافات خانوادگی را سرمنشأ بسیاری از جرایم دانست و ابراز امیدواری کرد: با حضور فعال و مؤثر روحانیت در شوراهای حل اختلاف به بسیاری از مشکلات حاصل از آن فایق خواهیم آمد.