معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: این قانون موارد مهمی را برای دستگاهها در نظر گرفته که همه باید تلاش کنند تا قانون و اصل امر به معروف را در نظام به گفتمان تبدیل کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر سید مهدی هاشمیان بعدازظهر دوشنبه در جلسه ستاد امربهمعروف مازندران که در دفتر نماینده ولیفقیه مازندران برگزار شد اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۹۴ منویات خود را با امر به معروف و نهی از منکر آغاز کردند و نماز، زکات و امربهمعروف و نهی منکر را چهار رکن اصلی انقلاب برشمردند و سال طلایی امر به معروف و نهی از منکر نامیده شد.
معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: از مجلس پنجم اصل پنجم قانون امر به معروف تا حصول نتیجه و به مرحله نهایی پیش رفت و حقیقت و اصل این قانون برای امر به معروف و نهی از منکر، تولید قدرت در جامعه برای مردم و مسئولان بوده است.
وی بابیان اینکه موازنه مردمی بودن امر به معروف در قانون تصویب شده است افزود: این قانون موارد مهمی را برای دستگاهها در نظر گرفته که همه باید تلاش کنند تا قانون و اصل امر به معروف را در نظام به گفتمان تبدیل کنیم.
هاشمیان علمی کردن امر به معروف در دانشگاهها و استفاده از اندیشمندان درزمینهٔ علمی سازی ادبیات امر به معروف را از موارد مهم عنوان کرد و اظهار داشت: ادبیات جدید و نو در حوزه امر به معروف با اجرای همایشهای علمی ایجاد میشود.
وی متذکر شد: باید از تولید قدرتی که قانون امر به معروف ایجاد کرده است بهخوبی استفاده کنیم و امر به معروف و نهی از منکر به اقدام و اجرا برسد.
وی تصریح کرد: اقتصادی که در آن مقاومت برعلیه ارزشها در حال نفوذ است باید شکسته شود تا بتوانیم اقتصاد مقاومتی را به درستی اجرایی کنیم.
وی با بیان اینکه امر به معروف در کشورهای دیگر تبدیل به یک قانون شده اما نه به اندازه جمهوری اسلامی اظهار داشت: هیچ مدیری نمیتواند در مقابل امربهمعروف مقاومت کند زیرا امر به معروف برای نظام اداری تدوینشده است و ناهی از منکر باید تشویق شود نه توبیخ.
معاون ستاد امر به معروف کشور گفت: قانون دستگاههای فرهنگساز را مکلف به فرهنگسازی، علمی سازی و الگوسازی امر به معروف و نهی از منکر کرده است و آموزش و پرورش، وزارت علوم، ارشاد اسلامی و صداوسیما باید به این حوزه ورود پیدا کند.
به گفته هاشمی، شش وزیر عضو ستاد امربهمعروف هستند که اگر برنامهای در ستاد تصویب و ابلاغ شود لازم الاجرا است و روسای دستگاهها مسئول اجرای امر به معروف در دستگاههای خود هستند.
وی تأکید کرد: اگر نظام اراده کرده که امر به معروف در همه جا جاری و ساری باشد باید تلاش کنیم با این ابزار در جهت خدمت به مردم و جامعه به اهداف اسلامی دست پیدا کنیم و برای درست انجام شدن این امر مهم خواستار ورود مردم و حمایت از امربهمعروف ونهی از منکر هستیم.
این مسئول حوزه مشارکت مردم در ستاد امر به معروف را در سه حوزه طلایهداران، دولت یاوران و در حوزه دانشآموزی یاوران امربهمعروف ذکر کرد.