به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی، فرشته اسدزاده، امروز (۱۶ خرداد ماه) در نشست با مدیرکل و معاونین صدا و سیمای استان ضمن تسلیت ایام ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: صدا و سیما به درستی تعریف امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت صدا و سیما و رسانه برای آسیبهای اجتماعی منکرات در جامعه استفاده شود، گفت: بهرهگیری از ظرفیت هنر، رسانه و فناوری مورد تأکید ستاد مرکزی نیز بوده و امسال چاپ ماهنامه و ویژه برنامههای رادیویی و تلویزیونی با همکاری صدا و سیمای استان در دستور کار قرار دارد.
مسئول دفتر امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، به مأموریتهای امسال دفتر امور زنان و خانواده ستاد اشاره کرد و افزود: امسال طراحی الگوهای رفتاری و الگوپذیری در حوزه زنان در خانه، ادارات، محیط اجتماعی و … در دستور کار قرار گرفته است.
جمشید سورگی، جانشین معاون امور ادارات و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی، نیز در این نشست گفت: امسال تهیه و تولید تیزرهایی با موضوعات الگوهای رفتاری در دستور کار ستاد قرار گرفته است.
وی ادامه داد: آمادگی داریم با همکاری تهیه کنندگان صدا و سیمای استان در موضوعاتی شامل مسئولیتپذیری و مسئولیتگریزی، پارتیبازی، حفظ بیتالمال، رعایت انضباط اداری اسراف، تجملگرایی، الگوی مصرف، حقوق شهروندی و همچنین رزق و روزی حلال تولیدات رسانهای برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم.
جانشین معاون امور ادارات و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، افزود: امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به کشور ایران نیست بلکه در دیگر کشورهای دنیا از عنوان “نظارت اجتماعی” در بسترهای مختلف استفاده میکنند و رعایت حقوق شهروندی، حفظ بهداشت محیط و خیلی مسائل دیگر در این فریضه خلاصه میشود.
سورگی خاطرنشان کرد: پخش برنامههای گزارشی از آمران به معروف و ناهیان از منکر در موضوعات مشخص میتواند در فرهنگسازی و ترویج این فریضه مهم الهی کمک کند.