به گزارش سیفار، سرهنگ حسن نوری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گرمی در محفل انس با قرآن ویژه خواهران که در مسجد صاحبالزمان این شهر برگزار شد؛ اظهار کرد: قرآن برای مسلمین شفا و برای کفار مریضی است. این کتاب آسمانی به عنوان نور هدایت ماست.
وی افزد: بحث امر به معروف و نهی از منکر از بحثهای کلیدی جامعه است که بارها در مجالس شنیدهایم و در مورد آن مطلبها خواندهایم.
وی با اشاره به سخنی از حضرت علی(علیه السلام) اظهار کرد: حضرت علی(علیه السلام) میفرمایند نسبت امر به معروف با دیگر فرائض مانند جهاد در راه خدا نسبت قطره به دریاست است ما دریا را رها کردهایم و به قطره چسبیدهایم؛ اما قطره هرچقدر هم که پاک کننده باشد باید به دفعات متعدد مورد استفاده قرار گیرد.
نوری گفت: ما باید سعی کنیم از همان راهی که دشمن نفوذ کرده است نفوذ کنیم و توطئه را خنثی کنیم و این کار از طریق حضور موثر در جامعه رخ میدهد.