به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین،امر به معروف و نهی از منکر از نظر اسلام برای جلوگیری از کم رنگ شدن ارزشهای الهی و انسانی می باشد که فلسفه قیام ابا عبدالله نیز بر همین اساس شکل گرفت.
“امام حسین (ع) در پاسخ به نامه معاویه با تندی جواب می گوید: کسانی را به شهادت رساندی که با بیدادگران و بدعت گزاران مبارزه می کردند و امت اسلام را برای امر به معروف و نهی از منکر به رستگاری و راه درست فرا می خواندند”(تاریخ واقعه عاشورا صفحه۲۷)
از کلام سالار و سرور شهیدان بر می آید که شهدای امر به معروف و نهی از منکر کسانی بودند که با ظالمان و بدعت گذاران مبارزه کردند و در این راه جان شیرین خود را ارزانی رستگاری و جامعه اسلامی قرار دادند.
*اما معنی امر به معروف آیا به معنای دستور به مردم برای معروف است و یا نهی کردن مردم از منکر به روش زور توسط دولت و یا هر شخص دیگر؟
معروف به معنای عرف ها و رسومات و فرهنگ های شرعی و قوانینی که برای ترویج پاکی در جامعه وضع شده است و در منظر اسلام هر چیزی که انسان ساز باشد و آدمیت را به خدا نزدیک کند و الهی گونه بیندیشد معروف است و هر چیزی که انسان را از قالب خلیفه الله خارج و شیطانی نماید منکر است.
*رباخواران برای دنیای خود با تمام دنیای کفر اتفاق نظرمی کنند تا حق را به ناحق بر سر نیزه برند
وقتی در صحرای کربلا ابا عبدالله(علیه السلام) فرمودند: شمشیری را که جدم رسول الله داد تا از دین دفاع کنید در این صحرای تفتیده به روی او می کشید چون لقمه های حرام در شکمتان جمع شده است و چشم و گوشتان کر و کور شده است و دیگر سخن حق به شما کار گر نیست. این نشان دهنده این است که ربا خوار برای مطامع دنیای خود سر فرزند رسول الله را هم می برد حال اگر برخی فکر می کنند ربا خواران فکر انقلاب امام و جوانان هستند سخت در اشتباهند !!!!و برای به دست آوردن دنیای خود با تمام دنیای کفر اتفاق نظر کنند تا حق را به ناحق بر سر نیزه برند و جامعه گرفتارلقمه حرام از بریدن سرحق شادمان شوند و از تسلط طاغوت بر جان و مال و ناموسشان شادمان باشند و از بردگی خود لذت ببرند.
*مدیری که آلوده به ساختار غلط ربوی می شود از خوردن حرام وتاراج بیت المال هیچ ابایی ندارد
حال در جامعه اسلامی ما که در عصر اتم پرچمدار توحید و دین رسول الله می باشد چه بدعت هایی در جامعه و دین دیده می شود؟ چقدر با این مظاهر منکرات برخورد شده است؟ چقدر آگاهی بخشی شده است؟ دراقتصاد اسلامی که بانک ها با تصویب قانون و مقررات بانکداری اسلامی را رقم زده اند و تزریق پول حرام در سفره های مردم همان ربای بانکی می باشد، ربای بانکی که بارها توسط مراجع و علمای دین ربوی بودن بانک ها اعلام شده است. پیامبر اسلام در نهج الفصاحه می فرمایند: گناه ربا از ۷۰ بار زنا با محرم خود در خانه خدا بزرگ تر استو جزو گناهان کبیره است و در جایی دیگراز معصومین نقل است که رباخوار در حال جنگ با خداست!!!! چرا در جامعه اسلامی اقدامی برای ساماندهی این روش بانکداری انجام نمی شود و درآمد از راه ربا ۳۸ سال پس از انقلاب ادامه دارد ؟ ربا از منکرات نابخشودنی اقتصادی است که بدعت در دین خدا ست و از جانب هیچ کس قصوری پذیرفته نیست. ایا به اندازه ای که با ارازل و اوباش برخورد می شود به همان اندازه با ارازل اقتصادی برخورد شده است؟ وقتی گفته می شود تنها ده درصد کالای قاچاق کشف می شود این به معنای عدم کنترل صحیح و نداشتن برنامه و سازکار برای مقابله با منکر اقتصاد ی می باشدربا خواران تقوا و خوف از آتش جهنم ندارند،ربا خواران از داشتن ایمان کامل محروم هستند.
مدیری که آلوده به ساختار غلط ربوی می شود از خوردن حرام وتاراج بیت المال هیچ ابایی ندارد و ملاحظه می شود که بزرگترین تخلفات مالی از طریق بانک ها اتفاق می افتد.ربا خواران تقوا و خوف از آتش جهنم ندارند
ربا خواران در پرتگاه همان آتشی که برای کافران مهیا شده است قرار دارند، ربا خواران از فلاح و رستگاری نیز محروم می باشند
جامعه ای که با نظام رباخواری همدوش و همراه است از اطاعت خداو و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) بدور است
جامعه ربا خواری از رحمت و لطف خداوند محروم است.