به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی اکبر ایمانی در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان فردیس که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، افزود: امربه معروف ونهی از منکر یک بحث اداری و تشکیلاتی نیست و نظام جمهوری اسلامی این وظیفه را به عهده آحاد مردم گذاشته است که هر کدام در حد توان و ظرفیت خود معروف و منکرها را بشناسند و به آن عمل کنند.
وی افزود: به گونه ای در امر به معروف و نهی از منکر باید رفتار کرد که خود این کار مفسده نداشته باشد.
ایمانی اظهار داشت: اگر جوانی خطایی کرد نبایستی با او برخورد تندی کنیم تا برای همیشه از نظام فاصله بگیرد، باید امر به معروف ونهی از منکر در جامعه ساماندهی شود و کسانی که آمر به معروف و ناهی از منکر هستند، ابتدا باید خودشان معروف ها و منکرها را بشناسند.
امام جمعه شهرستان فردیس گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم است و هرکس به نوبه خود باید این فریضه واجب را عملی کند.
ایمانی افزود: تمام منکرها را در بدحجابی و کف خیابان ها نبینیم تا بخواهیم با آنها برخورد کنیم. بدانیم که منکرهای اصلی و درشتی نظیر اختلاس های بزرگ، رشوه خواری و زد و بند های پشت پرده هستند.
وی اظهار داشت: مردم وقتی این فسادهای بزرگ و این فیش های حقوقی نامتعارف را می بینند از اعتقادات و باورها خالی می شوند.
وی افزود: منکرات را در تمام حوزه ها باید دید این نشستها می تواند به شناخت خود مسؤولان کمک کند و چارتی دیده شود و نیروها ساماندهی شود.
ایمانی گفت: امر به معروف و نهی از منکر با رعایت تمام جوانب لحاظ شود وقتی حکومت دینی وجود دارد نگاه امام راحل و مقام معظم رهبری در این است.
امام جمعه شهرستان فردیس گفت: در امر به معروف ونهی از منکر با زبان و قلب مردم را از منکرات دور کنیم و دستگیری وظیفه دستگاههای قانونی کشور است که باید ورود پیدا کنند.