وی با اشاره به اینکه ، امر به معروف و نهی از منکر از آغاز شروع انبیاء و از آدم تا خاتم بود افزود: سلاح سرد انبیاء، جهاد مرامی و مکتبی بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران ادامه داد: در برنامه انبیاء، جهاد مرامی و مکتبی با دشمن وجود داشت، در حالی که جهاد با دشمن شرایط میخواهد، ولی جهاد مرامی و تذکر لسانی در هر شرایط و توسط هر انسانی میتواند صورت گیرد.
وی با اشاره به نحوه اجرای امر به معروف و نهی از منکر پس از رحلت پیامبر اکرم (صلی الله تعالی فرجه الشریف) گفت: به دلیل اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر به نفع حاکمان و خلفا نبود، این مهم در دوره های مختلف کمرنگ تر و در نهایت از بین رفت.
طبرسی، بر لزوم اجرای امر به معروف و نهی از منکر در سطوح مختلف تأکید و تصریح کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی این حکم سیاسی و اسلامی باید مورد توجه ویژه آحاد مختلف مردم و دستگاه های دولتی قرار گیرد.
وی،با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بایستی در بین مسؤولان نهادینه شود گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر نحوه اجرای طرح تکریم ارباب رجوع در ادارات و دستگاهها را نادیده نگیرند.
نماینده ولیفقیه در استان مازندران، به مراتب امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه علماء و فقها اشاره کرد و افزود: از امر به معروف و نهی از منکر در فروع و اصول دین، وجوب عقلی و نقلی و در کلام بحث شده است.
طبرسی گفت: در احکام اسلامی؛ فقه اکبر، فقه اصغر و فقه اوسط (اخلاق) و در همه مراتب و حتی جهاد هم امر به معروف و نهی از منکر آمده است.
وی به موضوع امر به معروف و نهی از منکر در روایات ائمه از رسول خدا تا سایر ائمه اشاره و بیان کرد: در قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هم به موضوع امر به معروف و نهی از منکر توجه شده است و اجرای آن واجب کفایی و بر عهده همه است.
طبرسی، با تأکید بر توجه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دستگاههای دولتی و اجرایی استان، افزود: در این راستا جلسات هماندیشی با حضور استاندار و مدیران برگزار و برای تحقق این مهم راهکارهای مناسب ارائه شود.
وی، با تبیین مراحل امر به معروف و نهی از منکر، عنوان کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر بایستی از بسیاری منکرات پرهیز کنند و در برخورد با ارباب معاصی ابتدا تذکر لسانی و در صورت تکرار منکر، با اکراه باطنی و رو ترش کردن به وظیفه دینی خود عمل کنند.
امام جمعه شهرستان ساری، افزود: تذکر لسانی و قلبی وظیفه همه مردم است و اگر در امر به معروف نیاز به جرح بود، بایستی با اجازه حاکم شرع و در زمان کنونی بر عهده دستگاه قضائی است.
طبرسی به ظرفیت گردشگری و مسافر پذیری دریا مازندران و هنجارشکنیهای سواحل اشاره کرد و گفت: هرچند امر به معروف و نهی از منکر در سواحل با وجود گستردگی آن، کار سختی است ولی با برنامهریزی و هم افزایی و تذکر لسانی نتایج رضایت بخشی حاصل خواهد شد.