به گزارش سرویس خبر روزنامه اطلاعات عبدالرضا رحمانی فضلی دیروز در گردهمایی روسای شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی اضافه کرد: حداقل انتظار این است که در دستگاههای حاکمیتی و اجرایی موضوع امر به معروف و نهی از منکر اجرایی و عملیاتی شود.
رحمانی فضلی با تاکید بر فصلالخطاب بودن قانون گفت: امروز بعد از ۳۷ سال یک سری مسائلی در جامعه ارزش شده که از نظر ما ضدارزش است اما آیا این اتفاق یک شبه افتاده است؟
وزیر کشورافزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید آسیب شناسی جدی در این زمینه انجام دهد تا نقاط قوت و ضعف شناسایی شود.
وی اضافه کرد: ما باید مسایل را اولویت بندی کنیم، از اول روی چند موضوع خاص در بحث امر به معروف و نهی از منکر تمرکز کردیم و روی همین چند مورد فعالیت میکنیم در صورتی که این تمام موارد امر به معروف و نهی از منکر نیست.
وزیر کشور تاکید کرد: نگاه به این مقوله دینی و اعتقادی محدود شده و با این محدودیتها عمل کردهایم و روش برخورد ما نیز در خیلی موارد روش مناسب نبوده است. روش ما قابل بازنگری و آسیب شناسی است.
او ادامه داد: به مشارکت مردم در تصمیم گیری، تصمیم سازی و مردم در مورد امر به معروف و نهی از منکر نیاز داریم چون اگر مردم پای کار نیایند نمیتوانیم موفق باشیم.
وی اضافه کرد: تاکید بر رعایت قانون در اجرای امر به معروف و نهی از منکر خیلی مهم است چرا که دامنه این اقدام وسیع است.
* پیگیری جدی شود
رحمانی فضلی یادآور شد: ضعف اساسی سیستمهای ما پیگیری نکردن است، حرفهای خوب زیاد میزنیم و برنامه ریزی نیز میکنیم اما در پیگیری آنگونه که باید پیگیری نمیکنیم.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید یک روش جدی برای پیگیری مصوبات داشته باشد.
وزیر کشور گفت: علاوه بر پیگیری بحث ارزیابی نیز مهم است که باید ارزیابی از عملکرد دستگاهها انجام گیرد.
وزیر کشور درحاشیه این گردهمایی گفت: امر به معروف و نهی از منکر را نباید به دو یا سه موضوع خاص خلاصه کنیم،باید به صورت عمومی نیکیها، خوبیها و زیباییها را تقویت و با بدیها، زشتیها و پلیدیها مبارزه کنیم.
وزیر کشور به گردهمایی روسای شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: خطاب اصلی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی همه مردم هستند اما از آنجا که حکومت در اداره جامعه نقش دارد به نمایندگی از طرف مردم این رسالت را به دوش میکشد و باید زمینهها، بسترها و شرایط را برای تحقق این فریضه مهیا کند.