در حوزه امر به معروف و نهی از منکر فرهنگ سازی کرده و ایجابی نگاه کنیم

 

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام و المسلمین میر محمدی معاون فرهنگ، آموزش و تحقیقات ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اولین گردهمایی معاونین فرهنگ آموزش و تحقیقات ستاد های استان سراسر کشور ، با اشاره به آیه شریفه ای که از آن می شود تذکر اخلاقی گرفت گفت: آمر به معروف و ناهی از منکر دارای ویژگیهایی باید باشد که از جمله آنها، تابع بودن، عابد بودن، شاکر بودن و سیر در آفاق و انفس است.

وی افزود: مدیری که خود ساخته نباشد اگر هم تدبیر در امر به معروف و نهی از منکر کند نتیجه ای نداشته و اثر بخش نخواهد بود. لذا باید دارای مقدمات اشاره شده همچون ویژگیهای فردی و اجتماعی خاص باشد.

این مسؤول تصریح کرد: با توجه به آیات و روایات و مطالبات رهبری ، مسؤولیت ما در حوزه امر به معروف و نهی از منکر سنگین است و همچنین در ورود به امر به معروف و نهی از منکر به جزییات نباید توجه داشت بلکه اصل حکومت اسلامی، معاد ، امامت، اصول و فروع دین مبتنی بر امر به معروف و نهی از منکر است.

میر محمدی اظهار داشت: ما مسؤول هستیم رویکرد جهانی جامع بین المللی و اصل نظام امامت و توحید را با امر به معروف و نهی از منکر ثابت کنیم بنابراین مسؤولیت سنگینی داریم. علاوه بر آن با توجه به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر و عنوان جدیدی که معاونت فرهنگ آموزش و تحقیقات گرفته باید جایگاه خود در مجموعه امر به معروف و نهی از منکر را مشخص کند.

وی تاکید کرد: باید تولید فکر و محتوا بشود و ایده پردازی کرد . بار محتوایی و علمی ستاد با این معاونت است آن هم در حوزه دینی ،اجتماعی ،سیاسی ،اقتصادی با نگاههای مختلف علمی ،جامعه شناسی و روانشناسی و سیر منطقی امر به معروف با یک نگاه علمی جامع و آینده نگر که در غیر اینصورت دچارخسران و ضرر می شویم.

معاون فرهنگ تحقیقات و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه ما در حوزه روش و الگو مشکل داریم گفت: باید حرکت علمی جدید در حوزه روش ایجاد کنیم و در حوزه محتوایی فکر کنیم چرا باید یک دانشمند غربی تحقیق جامعی در مورد ادیان و مکاتب مختلف انجام دهد و کتابش بهترین کتاب در مورد امر به معروف و نهی از منکر شناخته شود.اما علمای حوزه علمیه و اساتید دانشگاه ما اقدامی در این حوزه نداشته باشند.

وی همچنین رویکرد دیگر این معاونت را فرهنگ سازی و ایجابی نگاه کردن به مسائل عنوان کرد و افزود: باید از نگاه قهریه و بگیر و ببند کاست و ما می خواهیم ستاد فرهنگی معنویت ساز داشته باشیم . با توجه به سالهای متمادی زحمات حاج آقا زرگر این مجموعه مورد بی مهری قرار گرفته اما با این حال از جمله افرادی نبوده اند که اگر بودجه باشد انجام وظیفه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین میر محمدی با تاکید بر مسؤولیت الهی داشتن در این حوزه گفت: باید برنامه ۵ ساله خود را مشخص کنیم از کجا شروع و به کجا پایان دهیم و حدود و ثغور باید معلوم گردد.

وی افزود: همچنین سهم بودجه ای در برنامه ها مشخص باشد که البته امسال به آن دست نیافتیم اما در سال آینده بودجه فرهنگی مشخص خواهد بود و از شما عزیزان با وجود مشغله فراوان می خواهم وقت بیشتری در این حوزه بگذارید و اگر گرفتار بودید به فرد فعال دیگری این مسؤولیت را بسپارید تا مأموریتتان زمین نماند.

وی در پایان با بیان اینکه در ارتباط با دانشگاهها ضعیف عمل کرده ایم گفت: در حوزه دانشگاه و آموزش و پرورش که دو مجموعه حساس هستند باید ورود جدی داشته باشیم و حرکتی آغازین برای برنامه ها باشد.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =