به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد زرگر دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اولین گردهمایی معاونین فرهنگ تحقیقات و آموزش ستاد های امر به معروف و نهی از منکر کشوربا بیان آیه شریفه ای که می فرماید: شما بهترین امتی هستید که امر به معروف و نهی از منکر می کنید گفت: برای بهترین امت بودن باید بتوانیم امر به معروف و نهی از منکر را به فرهنگ عمومی تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ عمومی شدن امر به معروف و نهی از منکر مستلزماتی دارد افزود: یکی از دهها راه ، کار فرهنگی کردن است که این مهم بر عهده معاونت فرهنگ، تحقیقات و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که با دقت، کنکاش و پیگیری لازم آن را به تحقق برساند.
زرگر به وظیفه ذاتی دیگری برای این معاونت که آموزش است اشاره کرد و گفت: آموزش نیروهایی همچون طلایه داران در سطح اقشار مختلف مردم، یادآوران در سطح آموزش و پرورش و یاوران معروف در سطح کارکنان ادارات از جمله این آموزشها است که با آموزشهای ویژه ای که اینان خواهند دید به عنوان الگوهای جامعه مطرح می شوند.
این مسئول با اشاره به سنگر مسجد و محوریت ائمه جمعه اظهار داشت: آموزشهای محله محور همچنین از برنامه هایی است که ستاد امر به معروف و نهی از منکر در حال پیاده کردن آنهاست تا آمران به معروف و ناهیان از منکر با توجه به مقتضیات محلی ، این وظیفه را در سطح محلات مسکونی خود اجرایی کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: برای فرهنگ عمومی شدن فریضتین مهمترین موضوع، پیگیری امور از مرکز است که تصمیم گیریهایی که به نفع عامه مردم است در سطح استانها و شهرستانها اجرایی شود تا مردم امور محقق شده را لمس کنند. البته عدم پیگیری بزرگترین آفت در نظام است که حضرت آقا نیز از آن بسیار گلایه مند هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های قانون امر به معروف و نهی از منکر که برای ستاد در نظر گرفته است و دستورالعمل این قانون که تهیه اش بر عهده ستاد گذاشته شده همچنین اعضای ستاد که وزرا و نمایندگان مجلس هستند اظهار داشت: بعد از ۳۷ سال انتظار و ۲۲ سال پیگیری جلسات مجلس و گذشت ۴ دوره دولت که این فریضه مهجور ماند خاطر نشان کرد: گروههای تخصصی از بین نخبگان، بازنشستگان، پزشکان ، مهندسان ، قضا ، وکلا و روزنامه نگاران تشکیل می شود تا پس از طی مراحل آموزش ، به تذکر لسانی و کتبی بپردازند. کار فرهنگی کرده و در صورتی که لازم شد بر اساس ضوابط قانونی ، مانور در سطح استانها و شهرستانها انجام دهند.