به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر استان چهارمحال و بختیاری؛ حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی رئیس حوزه علمیه برادران شهرکرد در گفتوگو با خبرنگار ما با اظهار اینکه وضعیت موجود حجاب و عفاف در جامعه مطلوب نیست خاطرنشان کرد: عملی شدن تهاجم فرهنگی در جامعه و استفاده نادرست از فضای مجازی و استفاده از ماهواره متاسفانه موجب شده است تا فرهنگ غرب وارد کشور شود.
وی با بیان اینکه مردم تحت تاثیر جذابیت دنیا قرار گرفته اند گفت: استفاده از فرهنگ غربی کاملا نادرست است و این به آن معنا است که برخی از راه درست منحرف شده اند و ادامه دادن این مسیر نخست به ضرر خود فرد است.
کارشناس مسائل مذهبی در استان افزود: سهل انگاری،ضعف و اختلاف نظر برخی مسئولین با قانون حجاب و عفاف موجب اجرایی نشدن این مهم شده است.
فاطمی اجرایی نشدن قانون حجاب و عفاف را آرزوی برخی افراد عنوان کرد و تصریح کرد: برخی که ادعای روشنفکری دارند با حجاب مخالف هستند و این مخالفت به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن فرهنگ کشورهای غربی است.