به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گلستان، حجت السلام نورالله ولینژاد افزود: باید از بزرگ بینی کارها پرهیز کرد چرا که بزرگ بینی کار باعث میشود محال فرض شود. از یاد نبریم خداوند از ما به قدر وسع انتظار دارد. قرار نیست جامعه در یک شب به مدینه فاضله تبدیل شود. خداوند انسان را مختار آفریده؛ در وجود انسان نفس اماره وجود دارد و این میان، خداوند راه درست و نادرست را معرفی کرده و آدمی را اختیار در گزینش داده است.
این معاون ستاد ضمن تبیین سیاستهای کلی ستاد خاطرنشان شد: ما در ستاد میخواهیم با امکاناتی که داریم در محیط مشخص فعالیت کنیم. نگاه ستاد این است که اگر یک نفر مثلا در کانون شما، به فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تجهیز شد؛ در جامعه هم با این فرهنگ تعامل خواهد داشت اما در آغاز باید کار را از همان فضا شروع کند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گفت: برنامه این نیست که در خیابانی خاص مانور قدرت داشته باشیم. بنای کار این است که مصادیق معروف و منکر در محیطی که موضوع بحث است را احصاء و منکرات را نهی و معروفات را امر کنیم.
وی برخودهای ایجاد کننده دافعه برای نوجوانان، آلودگی صوتی، عدم تکریم دیگران، اسراف در منابع انرژی و آب را از برخی از مصادیق منکر و حسن خلق با دیگران، رفتار محترمانه، عیادت از بیماران، رسیدگی به امور دیگران، قرض الحسنه را از مصادیق معروف که ممکن است در مساجد باشد معرفی کرد و خواستار مشارکت طلایهداران در شناسایی سایر مصادیق شد.
ولینژاد با تاکید بر اهمیت آموزش طلایهداران گفت: وظیفه ما به عنوان شهروندان، تنها تذکر زبانی است و برخورد با مسایل وظیفه دستگاههای متولی. آمر به معروف میگوید و پذیرش یا عدم پذیرش به اختیار کسی است که مخاطب است.
ایشان با انتقاد از برخی رفتارهای تند در اجرای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: احتمال اثر، یکی از شرایط اصلی برای اجرای فریضتین است. قرار نیست با ارعاب، مردم را تغییر دهیم. برای فراگیر شدن امر به معروف و نهی از منکر باید فرهنگ آن را ایجاد کنیم.
لینک خبر