تحقق شعار سال از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است

 

به گزارش ایرنا، علیرضا ایزدی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کنگاور، به مصادیق امربه معروف و نهی ازمنکر اشاره و اظهار کرد: یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر تلاش در راستای احیای فرمایش های مقام معظم رهبری است و ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه بارها مورد تاکید ایشان بوده است.

وی با بیان اینکه سبک زندگی ما امروز متزلزل شده است گفت: بایستی با بهره گیری از ظرفیت آموزش و پرورش و تقویت زیربناهای تربیتی، خواسته های مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی محقق شود.

ایزدی گفت: ارتقاء سطح آگاهی جوانان نسبت به مسایل هویتی و زنده کردن فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی موجب می شود جوانان ما به ایرانی بودن خود بیشتر از گذشته افتخار کنند.

فرماندار کنگاور گفت: پیدایش فرهنگ جدید به دلیل خرده فرهنگ ها و تغییر سبک زندگی ایرانی و اسلامی، اصلی ترین نقطه مورد هدف جنگ نرم است که برای مقابله با آن بایستی هویت فراموش شده جامعه احیا شود.

ایزدی با اشاره به اینکه قرآن باور قلبی و بخش لاینفک زندگی همه ماست و در تمامی صفحات زندگی ما نقش اساسی دارد گفت: ترویج فرهنگ خواندن قرآن و قرآن آموزی و نهج البلاغه در خانواده ها و جوانان و ترویج فرهنگ نماز در مقطع ابتدایی مدارس بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهار =