به گرارش پایگاه خبری نیروی انتظامی سردار کیومرث عزیزی در جمع آمرین به معروف و ناهیان ازمنکر فرماندهی انتظامی استان مرکزی به نقش و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: این فریضه الهی آثار ارزنده ای برای جامعه به همراه دارد به نحوی که در آموزه های دینی، سلامت فرد و جامعه در گرو انجام امر به معروف و نهی از منکر ذکر شده است.
وی شناخت و تعمیق جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: این فریضه الهی از مهم ترین وظایف انبیاء و فرستادگان الهی بوده که بعضا نسبت به آن در جامعه ما بی اعتنایی شده و کمتر مورد توجه قرار گرفته و گاها مهجور مانده است.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه به آثار اجتماعی نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر اشاره داشت و گفت: اجرای احکام اسلامی، عدالت اجتماعی، سازندگی، استواری نظام اسلامی، امنیت، خیر و سلامتی، تضعیف جبهه نفاق، پاکیزگی فعالیت های اقتصادی و برنامه ریزی صحیح در راستای مصلحت عمومی جامعه و طرد نااهلان از ارزنده ترین آثار اجتماعی است که با توسعه این فریضه الهی در جامعه نمود و بازتاب خواهد داشت.
سردار عزیزی به آثار فردی این فریضه الهی نیز اشاره کرد و در بعد دنیوی؛ سلامتی دین و دنیا، نصرت الهی، کم نشدن عمر و روزی، نجات از بلاها و در بعد اخروی نیز خشنودی خدا، رستگاری، کسب ثواب، رهایی از دوزخ و وارد شدن در بهشت برین را از جمله این آثار برشمرد.
سردار عزیزی اولین امرکننده به معروف و ناهی از منکر را خداوند متعال یاد کرد و گفت: خدای تعالی با فرستادن پیامبران الهی، ائمه اطهار و بزرگان دین، اولین امر کننده به معروف و ناهی از منکری است که انسان را در نیل به سر منزل مقصود هدایت و بشارت می دهد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در ادامه به تبیین نحوه امر به معروف و نهی از منکر توسط یک فرد مسلمان پرداخت و با اشاره به نقش و تاثیر نیروی انتظامی در نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه خاطرنشان کرد: با نقش و اهمیتی که نیروی انتظامی در نهادینه کردن بسیاری از قواعد و هنجارها دارد، توجه به فرایند های ایجاد این قواعد و هنجارها، توسط تک تک کارکنان انتظامی از اهمیت بسیاری برخوردار است که بایستی به عنوان یک تکلیف الهی نسبت به انجام آن احساس مسؤولیت داشت.