لزوم توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از پایگاه خبری پلیس، حجت الاسلام “سید علیرضا ادیانی “در جمع کارکنان یگان ویژه استان اصفهان اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر خط مقدم مبارزه با نفوذ دشمن است.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه ای سالم داشته باشیم باید فریضه مهم و واجب امر به معروف و نهی از منکر را احیا و بر اجرای آن پافشاری کنیم، افزود: امروز دشمنان در حوزه جنگ نرم با برنامه ریزی عمل می کنند و با تشکیل گروه های انحرافی تلاش می کنند مانع رشد و تقویت ارزش های دینی و اسلامی در جامعه شوند که مردم فهیم ما با پیروی از ولایت فقیه،ایمان، وحدت و یکپارچگی مانع نفوذ و دستیابی به اهداف شوم آنان شده اند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا خاطر نشان کرد: نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و به خصوص یگان ویژه که امروز سپر نظام اسلامی در مقابله پیاده نظام دشمن هستند و وظیفه ای بسیار خطیر بر عهده دارند.

حجت الاسلام ادیانی خطاب به فرماندهان و درجه داران یگان های ویژه ناجا مطرح کرد: شما دلاورمردان توانسته اید اهداف دشمن را با بصیرت و مدیریت صحیح  خنثی کنید.

وی گفت: یگان ویژه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مایه افتخار و قابل رقابت با یگان های متناظر در پلیس های پیشرفته  دنیاست.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =