ترویج معروفات؛ هدف نهضت امام حسین علیه السلام

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، نماینده، ولی فقیه در کُردستان امروز در نشست تخصصی ائمه جمعه استان کُردستان با موضوع “نقش خواص در ترویج امر به معروف” در کتابخانه امام خامنه‌ای سنندج برگزار شد، با بیان این مطلب، گفت: جلوگیری از منکرات چه کوچک و چه بزرگ، فریضه امر به معروف است.
آیت الله سیّدمحمّد حسینی شاهرودی، گفت: وقتی امر به معروف و نهی از منکر برای نجات اسلام صورت گیرد همه ما وظیفه داریم برای آن قیام کرده و امامان جمعه در این راستا وظیفه سنگین تری برای روشنگری جامعه بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، رویدادی بزرگ در دنیا برای جلوگیری از بی دینی و اسلام هراسی بوده است، گفت: اگر در جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر وجود نداشته باشند گناه به
فرهنگ تبدیل می‌شود و جامعه تباه خواهد شد.
نماینده، ولی فقیه در کُردستان به جنگ اقتصادی و رسانه‌ای دشمن علیه ایران و نیز سیاه نمایی در بسیاری از امور اشاره کرد و گفت: سامان دادن به مشکلات اقتصادی و معیشت مردم در این برهه زمانی بزرگترین معروفات است که باید مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله محمود محمدعراقی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری هم به نقش بصیرت در پیروزی انقلاب و امنیت موجود در کشور اشاره کرد و گفت: در شرایط امروز که کشور با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات اقتصادی و جنگ رسانه‌ای روبرو است با انجام امور فرهنگی، تحلیل مسائل سیاسی، وفاق ملی، انسجام و امیددادن به مردم توسط علما و روحانیون می‌توان در راستای ترویج معروف و نهی از منکر و افزایش بصیرت در جامعه تلاش کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمّد وزیری از اساتید حوزه و دانشگاه هم به نقش خواص و علما در ترویج معروفات در جامعه اشاره کرد و گفت: امامان جمعه به عنوان پیشوایان مردم باید با ارتقای بینش عمومی، ارائه الگو و الگوپذیری، التزام بیشتر به ترویج این فریضه دینی، روشمند کردن تبلیغات و خلاقیت و ابتکار در معرفی دشمن و رفع شبهات دینی مردم بکوشند.
ماموستا سیّدمحسن حسینی از قضات کامیاران و لقمان احمدی، امام جمعه بخش حسین آباد سنندج هم در سخنانی ویژگی‌ها و وظایف خواص در گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را تشریح کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =