امر به معروف، بهترین عبادت اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از پایگاه خبری پلیس، آیت الله “سید یوسف طباطبایی نژاد” در همایش طلایه داران امنیت اخلاقی که به مناسبت هفته ناجا برگزار شد با تاکید بر نقش مهم و تاثیرگذار امر به معروف در باورهای دینی مسلمانان اظهار داشت : قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بر پایه امر به معروف و نهی از منکر بود و ایشان فلسفه قیام خود را احیای این فریضه دینی فرموده اند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان خاطرنشان کرد: در زیارت امام حسین (ع)، شهادت می دهیم که ایشان نماز، زکات و امر به معروف را به جا آورد در صورتی که باید بگوییم با انجام این سه عمل، دین اسلام زنده شد.

آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به اهمیت عبادت و راه های آن بیان داشت: نماز یکی از برترین راه های ایجاد ارتباط با خداست و حضرت امام سجاد (ع) می فرمایند «گاهی پدرم شب ها تا هزار رکعت نماز به جا می آورد.»

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان یادآور شد: بهترین نمونه عبادت اجتماعی، امر به معروف و نهی از منکر است و همه جامعه در قبال آن مسئول هستند.

وی اظهار داشت: اگر همه مجری امر به معروف و نهی از منکر باشیم دیگر گمراهی در جامعه باقی نمی ماند و از این رو باید اهمیت احیای این فریضه را برای همه شفاف کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان احیای سه گزاره دینی، نماز، زکات و امر به معروف را احیای دین توصیف کرد و اعلام داشت: در شرایط فعلی همه مسئول هستیم و باید تلاش کنیم، انجام امر به معروف و نهی از منکر به عنوان وظیفه همگانی تلقی شود.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =