به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، نشست شورای معاونان ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم عصر امروز با حضور مسئولان استانی در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد.
در این جلسه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای مهم و مغفول مانده امر به معروف و نهی از منکر انجام این فریضه الهی در سطح روستاها و بخشهای استان است که فعالیت فراگیر و متمرکز در آنها همراه با نتایج مثبت ویژهای خواهد شد.
مساجد و هیئات مذهبی دو ظرفیت بزرگ در راستای احیای امر به معروف هستند
حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری افزود: انجام درست و نتیجهبخش این فریضه مهم الهی نیازمند تخصیص اعتبارات لازم است، برای ترویج و احیای این فریضه اسلامی نشستها و جلسات توجیهی فراوانی با مبلغان حوزههای علمیه انجام شده است.
وی با اشاره بهضرورت توجه بیشتر به این فریضه در سطح مبلغان دینی گفت: با برآوردهای میدانی میتوان ادعا کرد که بخش قابلتوجهی از امور تبلیغی مبلغان به این مسئله معطوف شده است، در سطح روستاها و بخش زمینههای بسیار مناسبی برای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بیان کرد: با تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سطح مساجد استان و روستاهای قم میتوان امید داشت نتایج مثبت بیشتری نسبت به وضعیت فعلی حاصل شود.
اسکندری خاطرنشان کرد: هسته هیئتهای مذهبی و مساجد از مهمترین گروههای هدف در ترویج و احیای این فریضه اسلامی هستند، کارگاههای تخصصی و مختلفی برای انجام منطقی و درست این فریضه اسلامی در بین این گروهها انجامشده و بستههای آموزشی و مطالعاتی نیز در اختیار آنها قرار داده شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اهمیت گسترش طرحهای تبلیغاتی در سطح فضای فیزیکی شهر ابراز کرد: در صورتی که شهرداری قم در این زمینه تعامل لازم را به خرج دهد میتواند امید داشت که نتایج مورد انتظار زودتر محقق شود.
برگزاری جشنواره چله سرو در قم
شهردار قم نیز در بخشی از این جلسه تأکید کرد: شهرداری قم در راستای حمایت و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر ۵۰۰ کانون فرهنگی موفق را تقویت و حمایتهای لازم را از آنها به عمل آورده است.
سید مرتضی سقائیاننژاد خاطرنشان کرد: گردهمایی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر مناطق هشتگانه شهر قم در شهرداری مرکز برگزار شد، سیاست شهرداری قم در رابطه با ترویج و احیای این فریضه الهی حمایت و تقویت کانونها و هستههای موجود بهجای ایجاد تشکیلات نوپا و کمتجربه است.
وی برنامههای شهرداری قم در رابطه با چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: جشنواره چله سرو برنامه مهم و ویژهای بوده که هر هفته دریکی از محلات شهر قم انجام میشود، برگزاری چنین برنامههای نتایج مثبت فراوانی را در راستای فرهنگسازی به همراه دارد.
شهردار قم ادامه داد: نامگذاری ۴۰ کوچه و محله به اسامی مقدس شهدا یکی دیگر از برنامههای فرهنگی و ارزشی شهرداری قم در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بوده که رابطه مستقیمی با فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارد.
وی تأکید کرد: هدف دشمن تهاجم و ضربه زدن به امید، اعتماد و نشاط جامعه است، هدف دشمن در شرایط فعلی القای ناکارآمدی و مشروعیت نظام است، شهرداری قم حاضر است در حوزه تبلیغات محیطی در راستای روشنگری اجتماعی اقدامات مورد انتظار را انجام دهد.
تیمهای امر به معروف و نهی از منکر در قم دو برابر میشود
فرمانده نیروی انتظامی استان قم نیز در ادامه این نشست گفت: برای مقابله و مبارزه با هرگونه ناهنجاری در استان تیمهای امر به معروف و نهی از منکر دو برابر میشوند.
سردار حسین آقاخانی با اشاره به مهمترین ابعاد فعالیت نیروی انتظامی قم در راستای احیای فریضه امربهمعروف و نهی از منکر ادامه داد: فریضه امربهمعروف و نهی از منکر در نیروی انتظامی قم در دو بعد مهم درونسازمانی و برونسازمانی دنبال میشود.
وی ابراز کرد: برای احیای این امر الهی دورههای مختلف بصیرت افزایی ویژه پرسنل و خانواده اعضای نیروی انتظامی استان برگزارشده است، نیروی انتظامی استان در حوزه برونسازمانی برخورد با منکرات را باقدرت دنبال میکند.
فرمانده نیروی انتظامی استان قم بیان کرد: نیروی انتظامی با رصد نابهنجاریهای اجتماعی با بروز این معضلات در سطح جامعه و همچنین فضای مجازی برخورد میکند، مسئله بدحجابی و آلودگیهای صوتی دو نمونه از مهمترین مصادیق امربهمعروف هستند.
وی تأکید کرد: در حال مراکز مشاوره در سطح کلانترهای استان دایر شده است، نیروی انتظامی استان قم به دنبال برپایی ایستگاههای ویژه امربهمعروف و نهی از منکر در سطح استان است.