به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار ” کیومرث عزیزی” در شورای امر به معروف و نهی از منکر فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به آیات و روایات قرآن کریم در زمینه ضروریات امر به معروف و نهی از منکر درجامعه اسلامی اظهار داشت: وجوب امر به معروف و نهی از منکر از ضروریات دین و تاکیدات در آیات قرآنی و کلام بزرگان دین است چرا که این دو فریضه رمز پایداری و برپایی دستورات الهی و شور و نشاط جامعه اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر، بزرگ ترین و مهم ترین نقش اصلاحی و کنترل اجتماعی را ایفا می کند، ادامه داد: برای آنکه یک جامعه از نظم و انضباط اجتماعی برخوردار باشند، لازم است که اعضای آن جامعه به هنجارها و ضابطه های موجود در آن جامعه احترام گذاشته و از آنها پیروی کنند و نسبت به حقوق دیگر اعضای جامعه دغدغه و مسئولیت پذیر باشند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به آموزههای والای دین اسلام در تبیین نظارت همگانی در جامعه انسانی اظهار داشت: در جامعه اسلامی، همه آحاد جامعه نسبت به این فریضه حیاتی مسئولیت دارند و همه باید برای اجرای این دو فریضه مهم، حسّاس باشیم و در حدّ توان، به ارائه معروفها و محدود کردن منکرات در جامعه بپردازیم.
سردار عزیزی از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان ناظر صیانت جامعه و راهکاری برای سالم سازی محیط اجتماعی یاد کرد و گفت: احیاء امر به معروف و نهی از منکر سبب افزایش تعاون و تعامل اجتماعی شده و تقویت ارتباط با دیگران و ارتقاء نظم و انضباط اجتماعی را به همراه دارد و همچنین از نظر معنوی و اخلاقی بر روی افراد تاثیرگذار است و بی شک کاهش جرم و بزه را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این صورت هر یک از کارکنان به عنوان یکی از افراد اجتماعی، در برابر تک تک افراد جامعه خود را مسئول و پاسخگو دانسته و همین امر سبب می شود که بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی که ناشی از اندیشه فردگرایی است، کاسته شده و جامعه به سوی ارزش ها روی آورد.
وی تاکید کرد: به هر اندازه مشارکت و نقش مردم در تصمیم گیری های اجتماعی با رشد آگاهی و تعمیق فضایل معنونی آنان همراه باشد، این مشارکت و حضور در صحنه ها با دوام و قوام بیشتری خواهد بود و آنگاه هر گونه رخنه و ایجاد خلل از جانب دشمنان در آن غیر ممکن خواهد شد.