توجه به “امر به معروف” در مجموعه‌های مدیریتی مورد توجه قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمود محمودخانی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان البرز که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر از فریضه‌های مورد تاکید اسلام و ائمه بوده که در راستای سالم سازی جامعه به عنوان یکی از مهم‌ترین فروع دین مطرح است و در جامعه اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص مردم نبوده و باید نسبت به مسئولان اداری نیز اعمال شود و دستگاه قضا نیز با توجه به رسالت خود، مقابله با هنجارشکنی و ناملایمتی‌های جامعه را برعهده داشته  تا اجازه ندهد که عاملی موجب خدشه دار شدن حقوق و احساسات دینی و اسلامی جامعه شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز افزود: عملکرد بعضی از دستگاه‌ها و مسئولان در شرایط کنونی جامعه موجب نارضایتی شهروندان شده است  که باید امر به معروف و نهی از  منکر به صورت ویژه مورد توجه مجموعه‌های مدیریتی قرار گیرد.

ابوالفضل محبی رئیس دادگستری شهرستان البرز نیز در این جلسه اظهار داشت: آغاز تهذیب و تربیت نسل های آینده از سنین پایه از حمله اقداماتی تست که باید مورد توجه نهادهای تربیتی همچون آموزش و پرورش قرار گیرد چرا که مدیربت آسیب‌ها و مسیرهای اشتباه همچون سوء مصرف مواد مخدر نیازمند برنامه‌ریزی و همچنین راهکارهای اصولی است.

وی تاکبد کرد:  امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص مردم و شهزوندان نیست بلکه در بسیاری از موارد ادارات و مسئولین باید مخاطب قرار گرفته و اعمال آنها بررسی شود.

محبی بیان کرد: در این زمینه، ادارات و مدیران مسئول موظف هستند با رعایت امانتداری، حقوق شهروندان و به صورت صحیح به وظایف خود عمل کنند چرا که در غیر این‌صورت، دستگا قضا بدون هیچگونه چشم‌پوشی به منظور احیا حقوق عامه و برقراری عدالت به مقابله با آنها خواهد ایستاد.

وی تاکید کرد: تصمیم‌گیری در زمینه امر به معروف و نهی از منکر تنها از جهت جنبه سلبی کافی نبوده و باید جنبه های ایجابی و مثبت نیز در این موضوع مد نظر گرفته شود.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =