به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام قهرمان احمدی افزود: در زمان حاضر غیبت، سوظن، افترا، پرخاشگری و نزاع های فردی و دسته جمعی در جامعه به میزان زیادی افزایش یافته که با نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر این مشکلات حل می شود.
وی اظهار داشت: در این راستا آموزش و پرورش به علت گستردگی و در اختیار داشتن دانش آموزان به عنوان آینده سازان جامعه میتواند نقش بسیار موثر و تعیین کننده ای ایفا کند.
حجت الاسلام احمدی یادآوری کرد: باید از قابلیت های انجمن اولیا و مربیان و انجمن دبیران در راستای تقویت فرهنگ عمومی به نحو احسن استفاده شود، زیرا آموزش و پرورش، اساس نهادینه کردن فرهنگ عمومی مطلوب است.
وی فرهنگ را اساس و پایه کمال یک جامعه اعلام کرد و ادامه داد: فرهنگ عمومی قوی و مطلوب، پرنشاط و مبتنی بر وحدت، همدلی، دوستی، محبت و احترام متقابل مردم به همدیگر ما را به جامعه آرمانی نزدیک میکند.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی در سال جاری گفت: در طول ۴۰ سال گذشته انقلاب اسلامی فراز و نشیبهای بسیار زیادی داشته و حوادث و اتفاق های مختلفی در این دوره روی داده است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی هریس اظهار داشت: یکی از بزرگ ترین اتفاق های انقلاب، حوادث سال ۸۸ بود که بعد از انتخابات ریاست جمهوری آن سال و اعتراض ۲ نفر از نامزدها به نتایج انتخابات به وقوع پیوست.
حجت الاسلام احمدی افزود: انتخاباتی که به علت حضور گسترده و درصد بالای مشارکت مردم میتوانست به نقطه قوت نظام تبدیل شود، در اثر این حوادث به تهدیدی برای کشور تبدیل شد و هزینههای زیادی را به نظام اسلامی تحمیل کرد.
وی با اشاره به اتفاقات سال ۸۸ و عوامل و دلایل آن گفت: اتفاقات عاشورای ۸۸ نقطه عطفی برای اعتراض ها و اتفاق های سال ۸۸ بود، زیرا چهره واقعی معترضان و اهداف آن ها مشخص شد و در ۹ دی مردم انقلابی جواب توطئه دشمنان و بدخواهان نظام را دادند.
حجت الاسلام احمدی ادامه داد: مردم با محور قرار دادن ولایت فقیه بصیرت و هوشمندی خود را نشان دادند و به همین علت ۹ دی به نام روز بصیرت و میثاق با ولایت نام گذاری شد و باید با گرامیداشت این روز اتفاقات و حوادث آن روزها را مرور کرد تا در برابر اتفاقات احتمالی آینده هوشیارتر و با بصیرت بیشتری آماده شد.
فرماندار هریس نیز در این جلسه، جلسات شورای فرهنگ عمومی را محور پیشرفت سایر حوزهها دانست و گفت: اقتصاد و جامعه حتی سیاست ما بدون فرهنگ عمومی مطلوب به اهداف خود نخواهد رسید.
علی محمودی، به چرایی اتفاقات بعد از انقلاب اشاره کرد و افزود: نقطه اشتراک اتفاقات و حوادث ۴۰ سال گذشته ترجیح اهداف جناحی و گروهی به اهداف نظام بود.
وی اظهار داشت: هر زمان از اهداف نظام غافل شدیم و بر اهداف حزب و جناحی اهمیت دادیم، آسیب دیدیم در صورتی که اگر هدف حفظ نظام جمهوری اسلامی باشد، اتفاقاتی مانند حوادث سال ۸۸ کمتر پیش می آید.