رسیدگی به مشکلات مردم در ستاد امر به معروف و نهی از منکر محلات

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان محلات باحضور امامان جمعه محلات و نیم ور و اعضا ستاد در دفتر امام جمعه محلات برگزار و در این جلسه رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم مورد بررسی قرار وتاکیدگرفت.

در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل در خصوص آسیب‌های اجتماعی، رسیدگی، برخورد با گرانفروشی و بررسی راهکار‌های مبارزه با مشکلات اقتصادی بحث و تبادل نظر شد ومقرر شد در این زمینه فعالیت‌های موثری صورت گیرد.

حجت الاسلام ربانی امام جمعه شهرستان محلات هم در این جلسه بر لزوم پیگیری مصوبات تاکید کرد گفت: در خصوص امر به معروف و نهی از منکر باید کار فرهنگی، همراه با اجرای قوانین انجام شود و هر قانونی برای اجرا شدن نیاز به اطلاع رسانی به مردم دارد، چرا که قانون نوعی از تعامل میان انسان‌ها است.

حجت الاسلام لطفی امام جمعه نیم ور هم در این جلسه گفت: مهمترین مشکل اکنون در جامعه مخصوصا قشر فقیر گرانی‌های موجود در بازار است که مسئولان باید در حل این معضل از هیچ تلاشی دریغ نکنند

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 10 =