به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به نقل از «خراسان رضوی»، حجت الاسلام محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در همایش ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی شرکت های آب و فاضلاب کشور در مشهد، با ذکر سوال از ائمه جماعات ادارات گفت: چرا وقتی که کارمند هنگام نماز اذان از پشت میزش بلند می شود تا زمانی که بر می گردد، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد اما همان نماز در منزل حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بیشتر نمی شود.

وی ادامه داد: اگر به کارمندان بگوییم وقتی ۲۰ دقیقه به نماز می روید باید همین زمان را اضافه تر از ساعت کار در آخر وقت بمانی، باز هم زمان نماز همان ۲۰ دقیقه می شود یا به ۵ دقیقه می رسد؟

دبیر محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: آن ها که ۲۰ دقیقه برای نماز وقت می گذارند و ارباب رجوع را پشت در نگه می دارند، زمینه ساز بروز مشکل می شوند، باید شما ائمه جماعات به فکر این موضوع باشید و بگویید وقتی آن کارمند می بیند که چند ارباب رجوع دارد، همان جا در اتاق، در زمان کوتاه و سر وقت نمازش را بخواند.

وی در پاسخ به یکی از حاضران که گفت «این موضوع بخش نامه دولت است»، گفت: اگر از شما بپرسند راه انداختن کار مردم بهتر است و من را نزد خدا مقرب می کند یا نماز اول وقت، شما چه می گویید؟ درباره اولویت مسائل مختلف باید دقت داشت مثلاً مسئولان عالی رتبه نظام اعلام کرده‌اند که حجاب اولویت دهم است، به فساد حاکمیت توجه کنید، اما چرا گوش نمی کنیم؟

فعالیت فرهنگی گروگان گیری بین نماز ظهر و عصر نیست
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، خطاب به حاضران در این همایش گفت: شما مسئولان فرهنگی یک دستگاه حکومتی هستید که بابت این فعالیت فرهنگی حقوق می گیرید، فعالیت فرهنگی یعنی خدمت به مردم، فعالیت فرهنگی گروگان گیری بین نماز ظهر و عصر نیست، آن کارمندی که ارباب رجوعش منتظر است اما بین نماز ظهر و عصر می نشیند که حرف های شما را گوش کند، بدون شک کارمند فاسدی است.

وی در واکنش به اعتراض برخی حاضران در این همایش به این صحبت ها افزود: اگر خود ما و شما به فساد حکومتی اعتراض نکنیم، افراد دیگری مانند اسماعیل بخشی که با فلان جا مرتبط است، پرچم این کار را در دست می گیرند.
حجت الاسلام محبی با اشاره به ضرورت توجه به امر به معروف و نهی از منکر در بدنه حاکمیت ادامه داد: اسراف نکنیم، وقتی کالای داخلی داریم خارجی نخریم، چرا وقتی روان نویس داخلی داریم باید خارجی آن را بخریم؟ در کشور ما موز تولید نمی شود و این میوه وارداتی است، پس نباید در جلسات دستگاه های حکومتی میوه خارجی باشد، اصلاً نباید میوه بدهند، چرا باید سر کار میوه بخوریم؟ آن میوه ای که سر کار می بینید برای اداره تان می خرند، انصافا همان میوه را هر چند وقت یک بار برای خانه خودتان می خرید؟

دست از سر مردم برداریم و پشت سرشان بایستیم
حجت الاسلام محبی تصریح کرد: نهی از منکر مربوط به حاکمیت است، دست از سر مردم برداریم، برویم پشت سر مردم بایستیم و با این کار شاید امر به معروف و نهی از منکر احیا شود و الا با این ترتیبی که جلو رفته ایم، اسم امر به معروف و نهی از منکر که می آید، «گشت ارشاد» را به ذهن می آورد.

وی سپس با اشاره به وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادارات گفت: شما امر به معروف و نهی از منکر بکنید، توهین نکنید، افترا نزنید و دستوربدهید که وظیفه اش را انجام بدهد، اما توجه تان به کارمندان و حاکمان باشد، آن ها مردم را اذیت می کنند، خدا شاهد است اگر به امر به معروف و نهی از منکر کارمندان بچسبید و پشت مردم باشید، مردم شیفته روحانیت می شوند، اما چرا الان این طور شده، به این دلیل که  ما رفته ایم و آن طرف ایستاده ایم، در حالی که جای مان این طرف در کنار مردم است.

امروز سخت ترین شرایط متوجه روحانیت است
در این همایش همچنین حجت الاسلام والمسلمین «راشد یزدی» با اشاره به نقش مهم روحانیت در دریافت بازخورد جامعه درباره مدیریت کشور، اظهار کرد: وزنه اثرگذاری روحانیت هیچ گاه بیش از امروز نبوده و از طرف دیگر، سخت ترین شرایط هم امروز متوجه روحانیت است چرا که علاوه بر تحمل شرایط اقتصادی و گرانی های موجود، اعتراض مردم به ناکارآمدی مدیران هم به آن ها انعکاس داده می شود. وی تأکید کرد: آسیبی که در شرایط سخت اقتصادی به روحانیت وارد می شود، بدون اخلاص قابل تحمل نیست و اجر آن فقط با خداست.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =