دشمن از طریق فضای مجازی در پی تغییر ذائقه و مسیر امر به معروف است

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری مهر، آیت‌الله غیاث‌الدین طه محمدی همدانی در مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) که شنبه در شهر اندیشه شهریار برگزار شد، طی سخنانی مجلس عزاداری حضرت زهرا(س) را محفلی برای کسب بصیرت دانست و اظهار داشت: این روزها دشمنان در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روز به روز در حال تنگ کردن حلقه محاصره علیه نظام اسلامی هستند و اگر به سلاح بصیرت مجهز نباشیم، آسیب خواهیم دید.

وی مشکلات موجود در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید قدر امنیت خود را بدانیم، امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود همه ناامنی‌هایی که در منطقه وجود دارد، کشوری امن و باثبات است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان این که همه باید همچون دخت نبی اکرم(ص) بابصیر و زیر سایه ولایت باشیم، اضافه کرد: باید مراقب بود که امر به معروف جای خود را به امر به منکر ندهد، امروز دشمن از طریق فضای مجازی در پی  تغییر ذائقه و تغییر در مسیر امر به معروف و نهی از منکر است، در این شرایط باید با برگزاری محافل و یادواره‌های شهدا و مراسم ملی و دینی جامعه را در برابر هجمه‌های دشمن بیمه می‌کنیم.

محمدی همدانی اضافه کرد: مسئولان نیز باید با حمایت از کسانی که مبرا از احتکار و اختلاس هستند آن‌ها را سرپا نگه دارند، چرا که این افراد پای انقلاب و آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و هیچ سوءاستفاده‌ای از شرایط موجود نداشته‌اند، باید در کمترین زمان ممکن در رسیدگی به پرونده کسانی که علیه اقتصاد کشور و آسیب به بدنه اقتصادی و اجتماعی کشور فعالیت داشتند، تعجیل شود.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 7 =