قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر نگاه پلیسی ندارد

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف احد آزادی خواه در گفت‌وگو با  خبرگزاری خانه ملت با اشاره به درخواست تعدادی از نمایندگان در خصوص اعمال ماده ۲۳۶ آیین‌نامه داخلی مجلس بر نحوه اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: قانون مذکور از جمله قوانین معطل مانده‌ای است که اجرایی نشده در حالی که این موضوع مهم هم قانون دارد و هم شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدامات خوبی را در این خصوص انجام داده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود:  دستگاه‌ها عملا باید درگیر شوند و در یک فضای تلطیف‌شده، نرم، به دور از حاشیه سازی و به دور از خشونت کار کنند.

در کشور نیازی به گشت ارشاد و نگاه خشونتی نداریم

وی با بیان اینکه نگاه پلیسی در این قانون نداریم، ادامه داد: تا می‌گوییم امر به معروف و نهی از منکر ذهن‌ها به اشتباه به طرف گشت ارشاد می‌رود؛ این یک تهمت و توهین به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر است.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس بیان کرد: درک مسائل آموزشی، برنامه‌های فرهنگی، موارد مختلف در اصلاح سبک زندگی و مشاوره‌ای در قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر دیده شده که همه دستگاه‌ها درگیر آن هستند؛ بنابراین اگر این اقدامات انجام شود در کشور نیازی به گشت ارشاد و نگاه خشونتی نداریم زیرا اساسا موافق این قضیه هم نیستیم.

نظارت عمومی مردم بهترین مانع برای رشد آسیب‌ها و بزه‌های اجتماعی

وی نگاه قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را نگاهی “ایجابی” و “جامع” توصیف کرد و گفت: برخی به اشتباه زمانی که سخن از قانون حمایت از امر به معروف و نهی از منکر می‌آید، فکر می‌کنند منظور فقط حجاب و عفاف است در حالی که این قانون با قانون حجاب و عفاف فرق دارد و شامل همه موارد نظیر اختلاس، ارتشا، ضرب و جرح، مسائل خانوادگی، بزه‌های اجتماعی و غیره می‌شود.

آزادی‌خواه تاکید کرد: این قانون از باب اصل قانونی نظارت عمومی مردم می‌تواند بهترین مانع برای رشد آسیب‌ها و بزه‌های اجتماعی باشد که در حال حاضر نفس کشور را گرفته و حتی رهبری معظم انقلاب هم شخصا به آن ورود کرده است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از برخی دستگاه‌های اجرایی و نهادها که از بار مسئولیت این مهم که شانه خالی کردند، افزود: در قانون مسئولیت دستگاه‌های مختلف تعریف شده و سهم هر دستگاه در این مهم مشخص است؛ آموزش و پرورش وظیفه مشخصی دارد و دانشگاه یا وزارت فرهنگ و ارشاد نیز وظیفه‌ای و پاس دادن اجرای قانون به یکدیگر ناشی از سوءمدیریت‌ها است./

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 9 =