از واقعه عاشورا تا امروز مسیر روشن شده؛ امر به معروف و نهی از منکر است

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری مهر، محمد کرم اللهی در آئین تقدیر از عکاسان برگزیده راهپیمایی جاماندگان اربعین و رویدادهای هنری با اشاره به مسوولیت‌های اجتماعی هنرمند گفت: هنرمند نباید چون یاقوت بغدادی باشد که زمان حمله مغول بغداد را رها کرده و در فکر نوشتن یک حرف کاف بود یا هنرمندی که در برابر قتل عام کودکان قانا قلبش نلرزید.

وی افزود: راهپیمایی اربعین یک برنامه نمادین در جهت تثبیت حقیقت اندیشه‌ها و تفکرات کربلایی امام حسینی و عاشورایی است. از واقعه عاشورا تا امروز مسیری روشن شده که مسیر تن به ذلت ندادن به پا داشتن امر به معروف و نهی از منکر و اقامه صلات است

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: افراد مختلف صرف نظر از تحصیلات و تمکن و… هر کدام به نحوی در این مسیر شرکت می‌کنند به مثال پیرزنی که همه دارایی اش را آورد تا در بین خریداران حضرت یوسف باشد اینجا نیز می آیند تا به نحوی در این مسیر حاضر باشند.

وی با بیان این نکته که برخلاف گفته‌ها اربعین حرکت جدیدی نیست گفت: از همان اربعین سال ۶۱ هجری تاکنون این مناسک ادامه داشته و در طول زمان علاوه بر شیعیان حتی اهل سنت و سایر ادیان نیز در این مناسک حضور یافتند.

کرم اللهی ادامه داد: البته گاه مثل دوران حکومت صدام شرایط به سمتی رفت که اجازه نمی‌داد اندیشه شیعی خود را بروز دهد اما در همان حال هم با رفتن از راه‌های فرعی نگذاشته‌اند این حرکت که پاسداشت ارزش‌های عاشورا هست خاموش شود

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: الحمدلله امروز راهپیمایی اربعین هم از بعد مسافت و هم جمعیت بزرگترین حرکت و بزرگترین جمعیت فکری و فرهنگی جهان است و حتی از مراسم عظیم حج نیز بزرگ‌تر است.

وی گفت: همین که شما در این مراسم به عنوان یک هنرمند نایستاد تا فقط تماشاگر باشید و کلیت یک حرکت تماماً مردمی را به عنوان تماشاگری بصیر ثبت کردید ارزشمند است و از همه شما که خالصانه و صادقانه حضور داشتید سپاسگزارم و امیدوارم این قبیل ارادت‌ها متوقف در این رویداد نباشد.

کرم اللهی افزود: سر خم نکردن پای حرف زور و گرفتن دست افتادگان وفا و وفاداری دوستی با خدا در زیر باران شداید و خشم‌ها و با هر مخاطره‌ای امر به معروف و نهی از منکر و نماز را به پا داشتن و… کارهایی است که انجام آنها تجلی عبارت «همه روزها عاشورا و همه زمین‌ها کربلاست» است.

وی گفت: عاشورا مدرسه عشق بودن را معنی می‌کند. چرا که عاشورا جبران مسیحی و گاندی هندو را نیز تحت تأثیر قرار داده بود در هر مذهب و کیش و رنگ و آئین امام حسین نماد جوانمردی و بزرگی و مودت و عشق است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس در پایان خطاب به هنرمندان گفت: اگر شما دست ما را نگیرید ما اصلاً حضور نداریم. حضور ما به واسطه حضور شماست. آبروی هر مجموعه و ساختمان به واسطه آدم‌هایی است که در آن قرار دارند لذا از انتقادهای سازنده تان استقبال می‌کنیم.

در بخش دیگری از این مراسم آریا عارف مسؤول خانه عکاسان حوزه هنری فارس گزارشی از برگزاری رویداد هنری عکاسی از راهپیمایی جاماندگان اربعین را ارائه داد و سپس از برگزیدگان این رویداد تقدیر به عمل آمد. همچنین در بخشی از این مراسم یکی از ساخته‌های عباس کیارستمی هنرمند فیلمساز و عکاس فقید به نمایش درآمد.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =