انتقاد امام جمعه چهار محال و بختیاری از عدم حساسیت لازم در مورد منکرات

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، عصر امروز جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به منظور بررسی کارهای انجام شده در این حوزه، انتقادات، پیشنهادات و لزوم توجه به برخی موضوعات مرتبط با منکرات برگزار شد.

حساسیت لازم در مورد منکرات و عادی سازی آن، جدی نگرفتن برخی معروفات و عدم ترویج آن‌ها از موارد مورد بحث در ستاد امر به معروف و نهی از منکر بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در این جلسه با اشاره به اهمیت ماه رجب، گفت: اگر معروفاتی مانند ماه رجب جدی گرفته نشود و در مسائل اخلاقی جامعه رشد نکنند همیشه با مشکلات و آسیب‌های ناشی از منکرات مواجه هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برخی منکرات شدیداً دردآور هستند، بیان کرد: امروز حساسیت لازم در مورد منکرات وجود ندارد.

وی با انتقاد از رقص دختر خردسال در فرهنگسرای شهرکرد، خطاب به مدیرکل اداره فرهنگ ارشاد، گفت: شما به عنوان متولی فرهنگسرا بایستی بر این موارد نظارت کنید، این قبیل موارد در شأن مردم استان چهارمحال و بختیاری نیست نباید این موارد اینچنینی عادی‌سازی شوند، باید بیشتر مراقبت و نظارت کنید.

به مردم میدان دهید تا به منکرات واکنش دهند

نکونام اضافه کرد: از آنجایی که مردم سرمایه‌های نظام هستند و رضایتمندی مردم دارای اهمیت بالاست، بهتر است میدان برای مردم باز شود تا همانگونه که به بی‌قانونی‌ها مردم واکنش می‌دهند به منکرات نیز با حساسیت واکنش دهند و نظراتشان تأمین شود.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری در مورد کارفرهنگی در حد وسع، تشریح کرد: در حد وسع و توان کار کنید دلسرد نشوید وقتی کاری به درستی انجام شود تاثیرگذاری آن در طولانی مدت نمود خواهد داشت.

انتقاد از برخی مراسمات دینی غیرضروری در ادارات

وی با بیان اینکه در برخی ادارات با انجام مراسمات دینی غیرضروری کار مراجعه کنندگان را به تعویق می‌اندازند، اظهار کرد: با این قبیل کارها مردم را به دین بدبین و دلزده نکنید.

نکونام در انتهای صحبت‌های خود به مسئله گردشگری اشاره و عنوان کرد: گردشگری باید ظرفیتی برای انتقال ارزش‌های اصیل باشد و سبب ارتقا فرهنگ شود نه اینکه فرهنگ مخرب وارد شود که این موضوع نیازمند یک نظارت قوی با جدیت کافی است.

غلامعباس غلامزاده با بیان اینکه نیروی انتظامی در دو بخش درون سازمانی و برون سازمانی در این زمینه فعالیت می‌کند، گفت: در بخش برون‌سازمانی با همکاری سپاه و دستگاه قضا اقدامات تاثیرگذاری انجام شده است.

فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اثرگذاری این جلسات در کاهش آسیب‌ها باید نمود پیدا کند.

وی تاکید کرد: نیروی انتظامی در برخورد با ناهنجاری‌ها و دفاع از ارزش‌ها کوتاهی نکرده‌است.

علی‌محمد اکبری در انتهای جلسه با بیان اینکه در سال ۹۷ چهار جلسه امربه معروف با حضور رئیس ستاد و ۱۲ جلسه نیز با حضور معاونین ستاد برگزار شد، اضافه کرد: در سال ۹۷ چند معاونت این ستاد در ارزیابی ملی حائز رتبه اول شدند؛ همچنین برای سال ۹۸ برنامه‌ریزی معاونت‌ها جمع‌آوری شده و به ستادی مرکزی برای تایید ارسال شده است.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + نوزده =