تشویق زوج های جوانی که مراسم عروسی سالم برگزار می کنند

به گزارش پایگاه خبری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ دوم پاسدار رمضانعلی فرحبخش ثانی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان طبس در جلسه امروز این ستاد گفت : از مجموع ۲هزار و ۳۹ تذکر لسانی داده شده به متخلفان در نوروز ۹۸ تعداد یک هزار و ۷۴۱ تذکر آن بازخورد مثبت ، ۲۶۷ تذکر آن بازخورد بی تفاوت و ۳۱ تذکر آن بازخورد منفی داشته است.
وی افزود : ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان طبس در ایام نوروز در سه مکان از جمله باغ گلشن و روستاهای ازمیغان و خرو تشکیل شده بود که ستاد مرکزی آن در خود شهر طبس مستقر بوده است.
فرحبخش خاطر نشان کرد : برپایی فروشگاه محصولات فرهنگی، برپایی نماز جماعت، برگزاری همایش های آموزشی ، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با حضور دادستان در سه بخش مرکزی، دیهوک و دستگردان، برگزاری همایش هایی تحت عنوان تبیین گام دوم انقلاب و تشکیل پرونده ضابطین قضایی از جمله اقدامات ستاد در سال ۹۸ تا کنون بوده است.
از مصوبات جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان طبس می توان به تشویق زوج های جوانی که مراسم خود را به طور سالم و بدور از گناه برگزار می کنند، تقویت گروه هنری یاس جهت جایگزینی حلال در مراسم عروسی توسط اعضای ستاد، تعیین کوتاه ترین مسیرها برای کارناوال های عروسی ، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با موضوع مراسم عروسی، فرهنگ سازی لازم توسط حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات و اداره ارشاد در جامعه، برخورد قاطع با مخلان سابقه دار در کارناوال های عروسی ، ثبت و ضبط آلات موسیقی که خلاف قانون در مراسم عروسی می نوازند و پلمپ تالار های متخلف بعد از تذکرات لازم اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =