امر به معروف و نهی از منکر یک کار عملی و فرهنگی است

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از خبرگزاری ایرنا رستگار یوسفی روز یکشنبه در جلسه ستاد امربه معروف و نهی از منکر جوانرود افزود: اگر انجام امربه معروف و نهی از منکر در جامعه بصورت صحیح در جامعه اجرا شود، مانع نفوذ تهاجم دشمنان و تقویت بینش دینی و سیاسی مردم نیز خواهد شد.

وی اظهارداشت: بایستی از ظرفیت طلایه داران در جهت امربه معروف ونهی ازمنکر استفاده کرد.

امام جمعه جوانرود نیز با تاکید بر ترویج امر به معروف و نهی از منکر گفت: امربه معروف و نهی از منکر از دستورات دین مبین اسلام است.

ماموستا ملا احمدفخری افزود: امربه معروف و نهی از منکر انسان را به سوی سعادت و رستگاری هدایت می کند.

وی اظهارداشت: باید امر به معروف و نهی از منکر از طریق تذکر لسانی انجام شود و نباید این امر مهم طوری صورت گیرد که سبب دور افتادن افراد در انجام این فریضه الهی شود.

فرمانده سپاه ناحیه جوانرود هم با تشریح برنامه های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گفت: ۱۵۲ نفر از طلایه داران در این شهرستان برای انجام فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکرساماندهی شدند.

سرهنگ ابوذر انوری با بیان اینکه امروز در حوزه امر به معروف و نهی از منکر با کمبود محتوی مواجه هستیم، افزود: بایستی با تولید محتوای فرهنگی با بهره گیری از رسانه های جمعی و ظرفیت نهادهای فرهنگی در راستای ترویج و گسترس این فریضه الهی بیشتر تلاش کنیم.

وی ترویج و گسترش این فریضه الهی را وظیفه همگانی عنوان کرد و اظهار داشت: باید از تمام ظرفیت ها برای ترویج و گسترس فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 14 =