قاطعانه از امر به معروف مسئولان حمایت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری فرهنگسرای معروف به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری با حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و بازدید از غرفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، درباره برنامه‌های غرفه ستاد امر به معروف در نمایشگاه قرآن امسال، گفت: برگزاری نشست‌های مناظره با موضوع «امر به معروف مسئولان» کاری بسیار سخت اما اساسی است؛ که بحمدالله جوانگرایی در این ستاد و رویکردهای جدید در آن زمینه ساز این اتفاق مبارک شده است.

وی خطاب به متصدیان این غرفه، تأکید کرد: امر به معروف مسئولان توسط مردم موضوع مهمی است و در این مسیری که شما در پیش گرفته‌اید، مشکلات و سنگ‌اندازی‌های فراوانی وجود دارد اما باید صبور و مقاوم باشید و ما نیز قاطعانه از شما حمایت می‌کنیم.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اقدام ستاد امر به معروف در نمایشگاه قرآن امسال در زمینه ترویج «مسئولیت پذیری» در میان نوجوانان، اظهار کرد: این یک حرکت ویژه و موثر است که باید با جدیّت دنبال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =