تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی

در راستای ارتقا علمی تحقیقات در زمینه امر به معروف و نهی از منکر پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر اقدام به عقد تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کرده است. برخی از مفاد تفاهم نامه در دو بخش آموزشی و پژوهشی به قرار ذیل است.

پژوهشی

۱.معرفی اولویت های پژوهشی به یکدیگر در موضوعات مرتبط با فعالیت دو مرکز و همکاری در انجام مشترک آنها؛

۲. استفاده از امکانات و تجهیزات طرفین برای پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی، آموزشی و سیاست گذاری در زمینه های دارای مزیت دو مرکز؛

۳. همکاری در طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی جدید علی الخصوص در زمینه هایی ک دو مرمز در انها دارای مزیت هستند؛ .

۴. همکاری و مشارکت در برگزاری نشست‌های مشترک علمی و کرسی‌های ترویجی و آزاداندیشی و همایش های علمی؛

۵. همکاری در طراحی و انجام فعالیت های علمی بین المللی با استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های آموزشی و پژوهشی طرفین؛ .

۶. همکاری در انتشار مشترک آثار با درج آرم دو مرکز؛

۷. مشارکت در ترجمه و انتشار بین المللی آثار منتخب به زبان های خارجی مورد نیاز؛

۸.همکاری در برگزاری همایش های علمی

۹. برنامه ریزی و برگزاری جلسات مشترک گروه های مشترک پژوهشی و تبادل اطلاعات علمی و نیاز سنجی موضوعات پژوهشی؛ .

۱۰. تبادل اطلاعات علمی- پژوهشی مرتبط (کتب و آثار، مجلات و نشریات، مقالات، پایان نامه ها، نرم افزارها و بانک های اطلاعاتی)؛

آموزشی

۱.استفاده از ظرفیت اساتید و اعضای هیئت علمی و محققان دو طرف در تدوین متون آموزشی متناسب با نیازها و مأموریت های طرفین؛

۲. استفاده از توان و طرفیت های آموزشی در سطح تحصیلات تکمیلی طلاب و دانشجویان و همکاری در برگزاری دوره های اموزشی مشترک؛همکاری در برگزاری دوره های دانش افزایی پزوهشگران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 14 =